Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    GolfreiserDennis den Roover (t.v.) og Roger Møllerstrøm
 
17.02 Dennis den Roover:
Tar vintergolf til nytt nivå i Asker i vinter
Innendørstrening med Trackman er blitt viktig for dem som skal forberede seg og bli bedre golfspillere. Spesielt i Norge hvor snøen henger ned fra takene nesten hele året.

Bruk av ny topp moderne teknologi gjør at askerbøringer og bærumsfolk, som bor nærmest, nå kan få en fullverdig teknisk treningsøkt mens de spiller en hyggelig runde simulatorgolf.

- Trackman er et høyteknologisk radarutstyr vi proer bruker for å forbedre svingen til alle golf spillere uansett nivå. Systemet gir en rekke spesifikke data om hva som skjer under et golfslag, sier Nordic League spiller og Ballerud-pro Dennis den Roover.

Måleutstyret viser 26 ulike parametere om hva som skjer med ballen når den flyr, samt hva som skjer når køllen treffer ballen (impact). Dette betyr at du som spiller får bedre kunnskap om egen sving. Trackman forteller deg blant annet om ditt svingspor og vinkel på køllebladet samtidig som du spiller en golfrunde. Med Trackman får man en mer korrekt gjengivelse av selve slaget enn det som er i annen simulatorteknologi i dag.

Bygd opp ny simulator
Dennis den Roover og hans selskap Company Wellness AS har inngått et samarbeid med TaylorMade samt Asker-selskapet Dynamic Events AS. I sistnevntes lokaler i Jerpåsveien 67 i Asker er det bygd en ny stor simulator hvor man kombinerer følsomheten til en Trackman med programvaren fra en golfsimulator.

- Denne simulatoren er for spillere som er interessert av å spille en runde innendørsgolf og samtidig vil ha nøyaktig tilbakemelding. Dermed kan de forbedre spillet sitt mens de blir underholdt av en simulert golfrunde på noen av verdens beste golfbaner. Vi har også gode nasjonale og lokale baner som Holtsmark GK og Losby GK, sier daglig leder Roger Møllerstrøm i Dynamic Events AS.

Med ekte putting
De to selskapene har bygd opp en av Norges største golfsimulator med en lengde på 9 meter med en innlagt kunstgress-green.

- Putting er blant det som er viktigst i golf og trene på og som det trenes minst på. Dette er den første simulatoren i Norge hvor du som spillere putter ballen i hull som du vanligvis gjør når du spiller ute på hvilken som helst golfbane, forklarer Dennis den Roover.

Med Trackmans nøyaktige svar på hvordan svingen din er og med autentisk putting, så blir golfrundens resultat mer realistisk enn det som har vært tilfellet med simulatorer tidligere.

Noen av verdens beste profesjonelle spillere bruker Trackman i sin trening. Vi kan nevne Ian Poulter, Jason Dufner, Justin Rose, Sergio Garcia, Lee Westwood og ikke minst verdensener Rory McIlroy.

- Vi kan selvfølgelig ikke love norske golfere samme sving eller resultater som noen av disse. Men vi kan love samme måle- og treningsutstyr under vintertrening her hjemme, som proffene bruker på treningsfeltet, sier de to golfentusiastene.


Samarbeidsavtale med TaylorMade
I løpet av vinteren kan man prøve noen av TaylorMade's seneste køllemodeller.

Åpnet i november
De to golfentusiastene har bygd opp simulatoren i løpet av året og er nå åpen for spill. Booking skjer på www.askergolfsimulator.no

Adresse:
Jerpåsveien 67, 1383 Asker

Kontaktpersoner:
Dennis den Roover fra Company Wellness AS på 98602233
 Roger Møllerstrøm fra Dynamic Events AS på 99586282.-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon