Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser


Henrik Bjørnstad skal kommentere golf fra neste år.

20.11 Golf på TV:
Nå er det klart med PGA Tour på Eurosport 
PGA Touren går på Eurosport fra og med januar.

Her er pressemeldingen fra Discovery:

Eurosport Norge har sikret seg rettighetene til å vise golfturneringen Masters. I tillegg knytter kanalen til seg eks-proffene Henrik Bjørnstad og Per Haugsrud for å fronte golfsatsingen.

Med signeringen av Masters kommer to av de fire store golfturneringene til å ha tilhold i den norske sportskanalen. Tidligere i år ble det kjent at Eurosport Norge og Dplay skal vise PGA-TOUR-en fram til 2021.

Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad blir eksperter og kommentatorer i kanalens satsing på golf. Begge har lang fartstid både som profesjonelle golfere og gode venner.

– Det har alltid vært min guttedrøm å vinne Masters selv, så dette gleder jeg meg veldig til. Per og jeg kjenner hverandre godt fra før av og har spilt masse sammen på høyt nivå. Vi vet hva spillerne går gjennom og kan se spillet fra en golfers perspektiv, så dette tror jeg blir en bra pakke for seerne, sier Henrik Bjørnstad

Bjørnstad er fortsatt våt bak ørene som kommentator, men Per Haugsrud kommer til Eurosport Norge etter ni sesonger som hovedkommentator i Viasat.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne kommenteringen, og spesielt Masters. Det er den turneringen alle golfere snakker om. Det er spennende å være en del av Eurosports satsing, og ikke minst få jobbe med Henrik. Det blir skikkelig moro, sier Bjørnstad.

En gammel golfer krysser sine spor
Jan-Erik Aalbu er sportsjef i Discovery Networks, men før han fikk den jobben var han sportsjef i Norges Golfforbund.

– Per har kommentert PGA for Viasat i en årrekke og har blitt turneringens ansikt utad her i Norge. Nå får han med seg Henrik Bjørnstad som er den eneste nordmannen som faktisk har spilt i den prestisjefylte turneringen. Jeg er utrolig stolt av at vi har fått med oss de to klart beste golfspillerne i Norge gjennom tidene til denne satsningen, sier Aalbu.

På samme måte som PGA kommer Masters til å vises på den åpne kanalen Eurosport Norge, og på nett-TV-tjenesten Dplay. Kanalen har tidligere også sikret seg rettighetene til golfturneringene Solheim Cup og The President Cup.
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon