Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Gecko Pro Tour 2015/16
Hjemmeside Terminliste 2015/16 LIVE SCORE fra de ulike turneringene
Her er fra 2014/15 LES MER

UKE 2 og 3

Terminliste 2015/16 - her finner du de to turneringene denne uken uten norske deltakere.

05.01 Gecko Pro Tour:
12. - 14. januar:
Los Naranjos GC & La Quinta Golf CC

Her stiller normalt Eirik Tage Johansen opp.

LIVE SCORE fra de ulike turneringene

UKE 51

Eirik Tage Johansen

16.12 Gecko Pro Tour:
Eirik Tage Johansen med solid seier på Mijas

Eirik Tage Johansen var suveren! De andre i lederballen choke'et. Han har vunnet på denne touren flere ganger tidligere.

Eirik Tage Johansen spilte best av de tre i lederballen på de første 9 hullene. Han hadde da økt ledelsen. Når han så satte i tre birdier på rad på 14, 15 og 16 var det game over. Han vant i suveren stil. Det ble fire slag til slutt.

LIVE SCORE

Eirik Tage Johansen i lederballen med start kl 10.00 på Mijas

Kan han vinne igjen? Han har vunnet på denne touren flere ganger tidligere.

Her følger du med på den siste runden onsdag. Eirik Tage Johansen leder med ett og to slag på de han spiller sammen med.

Her følger du med: LIVE SCORE

15.12 Gecko Pro Tour:
Eirik Tage Johansen med knallåpning på den andre runden

På de to banene på Mijas spilles det tre runder mandag til onsdag.

Eirik Tage Johansen lå på 12. plass etter den første runden med en runde på 70 (på par). Han åpnet opp 4 birdier på de 6 første hullene tirsdag. Dermed var han oppe på andreplass omtrent halvveis i turneringen tirsdag formiddag.

Deretter gikk det svært bra. Han gikk fem til under par og kom inn på 63 slag! Sju birdier og en eagle. Imponerende. Han hadde en 61-runde 24. november på samme tour.

Nå leder han turneringen.

LIVE SCORE

08.12 Gecko Tour:
14. - 16. desember:
Mijas Golf Club (Los Lagos & Los Olivos)

LIVE SCORE

UKE 49

07.12 Gecko Pro Tour:
Eirik Tage Johansen med overlegen seier på Alcaidesa
Eirik Tage Johansen avsluttet sterkt mandag.

Med dagens beste runde på 69 slag vant han med 4 slag foran to spanjoler.

Dette ble en fin opptur for Johansen på den nest siste turneringen på Gecko Pro Tour i år. Det gir selvtillit foran kommende oppgaver.

LIVE SCORE

06.12 Gecko Pro Tour:
Eirik Tage Johansen nr 2 før siste runde på Alcaidesa
Eirik Tage Johansen er eneste nordmann i feltet. Han spilte seg opp andre dag.

Turneringen avsluttes mandag.

LIVE SCORE

UKE 49

04.12 Gecko Pro Tour:
Eirik Tage Johansen ble nr 6 til slutt
Eirik Tage Johansen og Rachel Raastad var med.

Tage er med i teten igjen. Han har spilt bra på denne touren i flere år. Med 74 71 73 ble det delt 6. plass. Manuel Quiros vant.

Rachel Raastad hadde 79 80 og misset cutten.

LIVE SCORE

01.12 Gecko Pro Tour:
30. - 2. desember:
Finca Cortisin

Her stiller Eirik Tage Johansen og Rachel Raastad opp.

Første dag hadde Tage 74 og Rachel 79. på den ganske vanskelige, men meget gode banen.

LIVE SCORE

UKE 48

27.11 Gecko Pro Tour - Atalaya Golf & Country Club - Rio Real Golf Club:
Det gikk ikke veien for Johansen
Eirik Tage Johansen var uvanlig lang bak.

Han hadde 74 70 72 og ble nr 17. Det var 11 slag bak Mark Tullo som vant med tre slag.

LIVE SCORE

24.11 Gecko Pro Tour - Atalaya Golf & Country Club - Rio Real Golf Club:
Kan Johansen fortsette suksessen?
Eirik Tage Johansen avsluttet med 61 slag i forrige turnering. Hva nå?

Han spiller tre runder tirsdag til torsdag. med finale på Atalaya hvis han klarer cutten.

Eirik Tage Johansen spiller Rio Real tirsdag. Dett er en bane som er godt kjent for nordmenn som bor/ferierer i området ved Malaga og sørvestover.

Dette er en fin tour for Johansen som neste år er kvalifisert til å spille på Challenge Toruen dammen med Kristian Krogh Johannessen.

LIVE SCORE

UKE 47

19.11 Gecko Pro Tour:
Endte på andreplass etter sterk avslutning
Eirik Tage Johansen lå et stykke ned på listen før siste runde.

Men så feide han gjennom banen med 9 birdier og en eagle. Det ga 61 (-11) slag og en andreplass bak suverene Carlos Rodiles. Han ledet på Eirik Tage Johansen med 16 slag etter to runder på 64. Johansen tok igjen 10 slag på den siste runden og endte 6 slag bak. Tage spilte seg opp fra 15. plass etter to runder.

Resultater: KLIKK HER