Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Haga i januar 2020

25.01 Haga GK, Bærum:
Haga i vinden
Haga GK har 27 hull. I tillegg har aksjonærene tilgang til driving range med enestående teknologi. De har også fri tilgang til den fine korthullsbanen til Nordhaug GK som ligger på dette store området.

I fjor var banen i meget god stand. Det er den viktigste årsaken til at det før nyttår ble solgt 90 medlemskap (aksjer). Riktig nok til gunstige betingelser.

Etterspørselen etter leieretter har også steget. Det samme har prisene på slike. Likevel er det noen aksjonærer, som av ulike årsaker ikke bruker aksjens spillerett, og leier ut ganske rimelig.Hull 4 på gul sløyfe. Dekket med duk.

Banen ser bra ut i vinter. Den ser ut til å ta tålt vinteren bra så langt.
Haga GK styrker staben ytterligere med flere nye, britiske velkvalifiserte greenkeepere.
Maskinparken oppgraderes ytterligere. Blant annet er det anskaffet en god såmaskin. Den gir en best mulig plassering av frøene i bakken som gir svært gode resultater. I tillegg er det kjøpt inn nye klippere for greener, rough og andre maskiner.

Haga arbeider med å finne medlemskapsformer og aksjonærfordeler som er gunstige både for medlemmer og klubben.

Den økte etterspørselen etter medlemskap er nok et resultat av Viktor Hovland-effekten og gode baneforhold, spesielt i 2019.
- Hva med økonomien?
- Daglig leder i Haga GK Erik Solberg: Økonomien i klubben er bra. Fjorårets tall viser et pent overskudd. Spesielt gjestespill (greenfee inntekter) viste en betydelig oppgang. Gjelden er liten, og vi har god økonomisk kontroll.
- Hva med prisen på aksjen?
- Vi er langt unna opprinnelig aksjepris selvsagt. I dag får man en aksje ved å dekke årsavgiften. Men med vedvarende gode baneforhold og noen ytterligere flere som ønsker å spille på sine aksjer, vil aksjekursen kunne stige. Det er et åpent marked slik at vi må ha noen flere som er interesserte i å eie aksjen enn det antallet vi har. Vi er kun et lite stykke unna, men vårt mål er at aksjen igjen skal komme opp på et hyggelig nivå for medlemmene (aksjonærene).

Haga har en stor fordel med beliggenheten midt i Bærum og at det stort sett alltid er ledig for spill pga. aksjonærsløyfen hvor man slipper å booke starttid lang tid i forkant.Vinterbilde fra hull n1 på den Blå sløyfen.Til informasjon: Golfsidens redaktør er medlem i Oslo GK og eier et AS som har en aksje i Haga GK og er således godt informert om forholdene i de to klubbene.Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon