Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Profesjonell golf
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister

Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side          Debattsiden                           Golfreiser

LET - Ladies European Tour:
Terminliste LETs hjemmesider


UKE 7

Cecilie Lundgreen

20.02 LET:
Cecilie Lundgreen skuffet stort på den siste runden 
Lørdag imponerte og overrasket Cecilie Lundgreen stort. Søndag ble ikke like bra - på ingen måte. Det ble et katastrofalt resultat. Golfsiden kjenner ikke til hva som skjedde. Det kan ha vært sykdom, hvis ikke, var det rett og slett en fullstendig kollaps. Ingen ting fungerte: 85 slag var bare en ren katastrofe når vi bare ser på resultatlisten. Hun falt utrolige 45 plasser ned til en 48. plass. Hvis det ikke var sykdom, var det nervene kombinert med manglende evne til å stå distansen når hun har spilt seg opp "in the money" på de tre første rundene. Dette var trist. Hun åpnet litt nervøst med bogey, bogey, men kom seg rundt på de første 9 hullene på par (36). Det var bra. Da var hun med helt der oppe i teten. Men så ble det 49 slag på de siste 9 hullene. Det var en ren katastrofe. Det kan ha vært sykdom. Ellers var det er real kollaps - rett og slett som følge av det nervepresset som kommer da hun forsto at hun plutselig kunne vinne. Det blåste riktig nok mye, men det gjorde det for alle de andre også. Mange klarte likevel å spille under par på den siste runden.

Etter den tredje runden skrev Golfsiden: "Vi får håpe at den tøffe mentale utfordringen som møter henne søndag ikke blir for stor. Hun er ikke vant til å være så høyt oppe på listene. Det er en ulempe. Håper hun takler denne utfordringen på en fin måte. Hun slipper å spille i lederballen og går ut nest sist."
Dessverre klarte ikke Cecilie Lundgreen oppgaven. Det er ikke lett å heve seg mentalt til et høyere nivå når man er vant til å kjempe rundt cut-streken.

Kristie Smith fra Australia, som spilte sammen med Cecilie Lundgreen og lå likt med henne før siste runde, vant med tre slag da også italienske Giulia Sergas sprakk med en 76 runde etter den nervøse åpningen: bogey, bogey, trippelbogey. Da var hun ute av dansen. Smith lå hele 5 slag bak teten før siste runde, men 68 på den siste runden gjorde susen.

Laura Davies ledet etter at hun fikk birdie på det første hullet. Men så fikk hun en trippel på det 4. hullet. På det 9. hullet lå hun bak et tre og brakk kølla da hun skulle spille seg framover og fikk en bogey 6 på hullet. Hun gikk til slutt på 77 slag og ble nr 7 sammen med Diana Luna.
Her følger du med på LIVE score: LIVE SCORE
 
  
19.02 LET:
Cecilie Lundgreen med dagens beste runde! Nr 3 før avslutningsrunden 
Lørdag imponerte og overrasket Cecilie Lundgreen stort. Hun hadde dagens beste runde og kjemper om de store pengene søndag. På denne runden slapp hun unna katastrofene. Hun er 6 over par på hull 10 og 11 de to første rundne. Lørdag kjørte hun feilfritt med 5 birdier og 67 slag. Dermed er hun på 3. plass på -8 - ett slag bak evigunge Laura Davies og 5 slag bak - så langt - suverene Giulia Sergas. Det er tett i nærheten av Cecilie. Nå gjelder det å klare å holde konsentrasjonen. Spillet hennes virker sikkert akkurat nå. Vi får håpe at den tøffe mentale utfordringen som møter henne søndag ikke blir for stor. Hun er ikke vant til å være så høyt oppe på listene. Det er en ulempe. Håper hun takler denne utfordringen på en fin måte. Hun slipper å spille i lederballen og går ut nest sist. Det kan være en fordel. Med seg i ballen har hun Linda Wessberg og Kritie Smith.
Her følger du med på LIVE score: LIVE SCORE
18.02 LET:
Cecilie Lundgreen henger godt med og kjemper om pengene i helgen - Marianne Skarpnord skulderskadet og måtte bryte 
Fredag var Cecilie Lundgreen godt med. Etter en runde på 72 slag fulgte hun opp med 69 slag og en delt 14. plass. Det lover godt for fortsettelsen. Hun bør benytte de muligheter hun får. Dessverre er det ikke så mange penger i potten i denne turneringen. En god plassering gir likevel god ranking. Hun hadde fem birdier på runden. Det var synd at Marianne Skarpnord måtte trekke seg pga en skulderskade.
Her følger du med på LIVE score: LIVE SCORE17.02 LET (oppdatert):
Cecilie Lundgreen med elendig start - kom seg etterpå i New Zealand - Marianne Skarpnord skuffet og måtte bryte 
Onsdag kveld startet Cecilie Lundgreen med bogey og trippelbogey og var fire over par etter to hull. Men 5 birdier gjorde at hun var en under par etter 13 hull. En bogey 6 på det siste hullet ga en 72 runde og delt 15. plass etter den første runden som burde ha vært så mye bedre.

Marianne Skarpnord skuffet stort med fem bogeyer på sin 77 runde og 75. plass. Hun har fått en skulderskade og måtte dessverre bryte turneringen. 

Spørsmålet er om Cecilie Lundgreen er stabil nok til å holde koken. 

Italienske Giulia Sergas leder på 64 slag (-8)

De spiller om 200.000 euro - nesten 1,6 millioner kroner. På LPGA Tour'en denne uken spiller de til sammenligning om 1,45 millioner dollar - rundt 8,3 millioner kroner.

Her følger du med på LIVE score: LIVE SCOREMarianne Skarpnord

16.02 LET:
Marianne Skarpnord i New Zealand 
Marianne Skarpnord er tilbake på kvinnenes Europa Tour. Hun likte seg ikke på LPGA Tour'en. Vi får håpe hun får en god sesong i år. Hun har det som trengs for å spille bra. Det har hun vist ved flere anledninger. Cecilie Lundgreen får også være med.
Denne uken: Pegasus New Zealand Women’s Open hosted by Christchurch
Pegasus Golf Club, Christchurch, New Zealand. Potten er på  €200.000

LIVE SCORE


UKE 6

13.02 LET:
Marianne Skarpnord med sterk avslutning - det er lovende for fortsettelsen 
Marianne Skarpnord fikk det til å stemme på den siste runden og spilte seg opp mange plasser. Det viktigste var ikke pengene, men at selvtilliten fikk seg en opptur.

Yani Tseng vant med 4 slag på 24 under par.

Marianne spilte seg op fra 48. til 23. plass. Samtidig ga det 4000 euro i stedet for rundt 1.500 for den plassen hun hadde etter lørdagens spill. Det var 8 runder på 66 slag og bedre siste dag. Banen var ikke av det vanskelige slaget. I denne sammenheng spiller ikke det så stor rolle. Det viktigste nå var å spille på seg litt selvtillit.

Flott innsats Marianne. Nå er du i gang. Vi gleder oss til fortsettelsen. Marianne er en vinnertype. Det hadde vært moro om hun virkelig etablerer seg på et høyt og jevnt nivå igjen etter fjorårets nedtur på LPGA Tour'en.
Her er LETs sider hvor fu finner LIVE SCORE
Fra 2010 les nedover og bakover i tid:

12.02 LET:
Marianne Skarpnord med 69-runde lørdag  i Australia 
Marianne Skarpnord er sju under par etter tre runder. Det høres bra ut, men banen er lett.

Yani Tseng leder på 20 under par. Marianne er nr 48 før siste runde.

Her er LETs sider hvor fu finner LIVE SCORE11.02 LET:
Marianne Skarpnord er fire under par etter to runder i Australia - klarte cutten så vidt 
Marianne Skarpnord fikk spille fire runder i forrige uke uten å imponere noe særlig. Denne uken spiller hun en ny turnering. Hun er fire under par etter to runder. De spiller på en meget lett bane. De leder på 12 under par. Marianne kom med på det siste slaget. De som "bare" var 3 under par etter to runder, måtte se seg utslått. Det var fint å få komme med i helgen og spille om pengene. Skal vi hpe på en topp 30-plassering?

Her er LETs sider hvor fu finner LIVE SCORE


09.02 LET:
Marianne Skarpnord i Australia 
Marianne Skarpnord er tilbake på kvinnenes Europa Tour. Hun likte seg ikke på LPGA Tour'en. Vi får håpe hun får en god sesong i år. Hun har det som trengs for å spille bra. Det har hun vist ved flere anledninger.
Denne uken: ANZ RACV Ladies Masters, RACV Royal Pines Resort, Queensland, Australia: Premiepott: AUD $500,000, EURO Prispott: €375,000UKE 5
06.02 LET:
Marianne Skarpnord har mye å jobbe med framover 
Marianne Skarpnord åpnet med 78 slag (+5) og var med det nr 114 på listen. Den andre runden gikk mye bedre. 70 slag (-3) gjorde at hun får være med å spille i helgen. Den 3. runden gikk unna på 74 slag og søndag ble det 76 slag. Det var en skuffende helg. Yani Tseng, som Marianne kjenner fra LPGA Tour'en, var helt overlegen med 16 under par. Nr 2 ble Eun-Hee Ji og Melissa Reid på 9 under par. Marianne ble nr 49 til slutt. Nå skal det sies at det var temmelig vanskelige forhold siste dagen med gjennomgående høye scorer. Hele 11 av de 21 beste hadde sin svakeste runde på søndag. Det sier svært mye om forholdene. Likevel må vi konstatere at Marianne har en del å jobbe med framover for å komme tilbake til sitt gode, gamle spill. Det "årnær" seg ikke - det må ordnes gjennom hard, seriøs og målrettet trening. Spesielt på greenene.
Her er LIVE SCORING

05.02 LET:
Marianne Skarpnord hadde 74 på lørdag i Australia 
Marianne Skarpnord åpnet med 78 slag (+5) og var med det nr 114 på listen. Den andre runden gikk mye bedre. 70 slag (-3) gjorde at hun får være med å spille i helgen. Den 3. runden gikk unna på 74 slag. Det var litt skuffende. Hun lå på 55. plass like før runden var ferdigspilt.
Her er LIVE SCORING
04.02 LET:
Marianne Skarpnord med strålende andrerunde i Australia 
Marianne Skarpnord åpnet med 78 slag (+5) og var med det nr 114 på listen. Den andre runden gikk mye bedre. 70 slag (-3) gjorde at hun får være med å spille i helgen. Det er meget viktig. Hun fortalte i går til sin trener at hun traff ballen ganske bra, men var temmelig bortreist med putteren. Nå vil kanskje noen si at hun er bortreist når hun er i Australia, men ikke ta det SÅ bokstavlig.

På den andre runden traff hun 16 greener og hadde 5 birdier. To bogeyer ga en 73 runde og tre under par. Like før runden var ferdigspilt lå hun på en trygg 48. plass. Golfsiden tipper at hun spiller  seg oppover på listen i løpet av helgen hvis putteren ikke svikter igjen.

Her er LIVE SCORINGMarianne Skarpnord flankert av treneren Darren Webster-Clarke (t.v.) og Marius Arnesen som også inngår i støtteapparatet

03.02 LET:
Marianne Skarpnord med svak start i Australia 
Marianne Skarpnord åpnet med 78 slag (+5) og var med det nr 114 på listen. Hun puttet dårlig. Statistikken tyder på at hun hadde 10 greentreff og 35 putter. Hun bommet en håndfull korte putter. Da blir det ingen god score. Lite stemte bortsett fra to toere på kortet. Jiyai Shin leder på 67 slag.
Her er LIVE SCORING


 
02.02 LET:
Marianne Skarpnord starter sesongen i Australia 3. februar
Marianne Skarpnord er tilbake på kvinnenes Europa Tour. Hun likte seg ikke på LPGA Tour'en. Vi får håpe hun får en god sesong i år. Hun har det som trengs for å spille bra. Det har hun vist ved flere anledninger

Her er den offisielle hjemmesiden: Klikk her

Her er LIVE SCORING


Her er LETs hjemmeside med LIVE SCORE
 


11.12 LET, Dubai:
Marianne Skarpnord med flott 10. plass
Marianne Skarpnord fikk en opptur med 10. plass i Dubai. Det kan hun være fornøyde med etter en del nedturer på LPGA Tour'en. Dette lover godt for neste år!
Her er LETs hjemmeside med LIVE SCORE
 


10.12 LET, Dubai:
Marianne Skarpnord på 5. plass halvveis i den 3. runden
Marianne Skarpnord henger godt med i Dubai fredag morgen. Det kan gå mot en meget god plassering. Hun åpnet med par på hvert av de 8 første hullene fredag og var da 3 slag bak ledende Melissa Reid.

Her er LETs hjemmeside med LIVE SCORE
 


09.12 LET, Dubai:
Marianne Skarpnord på 4. plass halvveis - dette ser lovende ut
Marianne Skarpnord startet bra på den første runden i Dubai. Hun hadde 6 birdier på sin 69-runde. Hun fulgte godt opp torsdag med en runde på 71 slag. Hun er nr 4 bare tre slag bak Lydia Hall, Wales.

Her er LETs hjemmeside med LIVE SCORE08.12 LET, Dubai:
Marianne Skarpnord med flott åpning
Marianne Skarpnord startet bra på den første runden i Dubai. Hun hadde 6 birdier. Det lover bra. Hun hadde også en bogey og en dobbelbogey.

Når vi skriver at dette lover bra, er det på bakgrunn av at Marianne ikke har konkurrert på en stund og er således litt "konkurranserusten". Dermed er det en viss fare for å gjøre noen flere unødvendige (?) feil enn når man er inne i en konkurransesyklus uke etter uke. Det at hun får så mange birdier sier temmelig mye om hennes kapasitet. Ingen hadde flere birdier enn Marianne på den første runden - (like før runden var ferdigspilt).

Marianne lå da på en delt 3. plass. Det er et strålende utgangspunkt for fortsettelsen av denne turneringen. Nå har hun fått de "utenforbanerelaterte" utfordringene fra tidligere i år litt mer på avstand. Dermed blir det lettere å konsentrere seg om jobben på banen og kampen mot hvert eneste hull i en turnering. Hun har også fått rolige og sindige Marius Arnesen med på laget. Han var som kjent "formann" for alpinistene fram til årets sesong. 

Dette lover godt for fortsettelsen i denne turneringen og ikke minst er det lovende for 2011-sesongen.

Her er LETs hjemmeside med LIVE SCORE
 
Her er link til tidligere turneringer i år: Les mer


Tilbake til første side

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon