Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser


21.06 NM senior, Bjaavann:
Fem klasser - fem norgesmestere
Bjaavann viste seg fram i god stand da 143 spillere stilte til start i årets NM senior.

Banen var i ypperlig stand med gode greener og et velsmurt vertskap. Det siste med tanke på vennlighet, service, humør og hjelpsomhet.

Drøbakseier hos damer 50Catarina (Tina) Lindvall Selstad, Drøbak,vant D 50

I senior damer (50-60) var det Catarina Lindvall Selstad, Drøbak, som kontrollerte det hele mer eller mindre da hun beseiret en av de andre favorittene Jannicke Nielsen Bakken, Oslo, med 4 slag etter runder på 73 og 77. Nr 3 ble Anneli Kristine Sætre, Asker. Resultater

Borreseier i H 50
Frank Tømmervik, Borre, hadde en fin førsterunde og klarte å holde unna. Med 71 76 var han fem slag foran andremann. Han viste god form på treningsrunden fredag med hole in one. På søndagens runde gjentok han nesten bedriften ved å treffe flagget, men ballen gikk ikke i.

Før start på den andre runden sa han til Golfsiden at han valgte å spille sikkert og ikke ta store sjanser. Det er nok en klok vurdering på Bjaavanns bane hvor det lurer farer på flere av hullene. Sølvet gikk til Oslospilleren Øyvind Reinertsen med det bredeste smilet på bildet. Han hadde bedre sisterunde enn Tom Arne Nordvik. Kristiansand. Tom Arne Tollefsen, Vestfold, hadde grepet på andreplassen før det siste hullet, men en dobbeltbogey mot birdiene for de to på andreplass snudde om på pallplassene.

Resultater Medaljene i H 50 gikk til Frank Tømmervik, Borre, Øyvind Reinertsen, Oslo og Tom Arne Nordvik, Kristiansand.

Vestfoldseier i D 60
Bente Hansen stakk av med seieren i klassen for damer over 60 år. Her hadde Anne Line Bakkevig seiersmulighet, men 11 slag på banens letteste hull kostet dyrt. Dermed ble det bronse på Oslospilleren. ResultaterMedaljene i D 60 gikk til Bente Hansen, Vestfold, Bodil Borgen, Stavanger, og Anne Line Bakkevig, Oslo.

Miklagardseier i H 60
Ola Hjorth, som også vant for to år siden i omspill i Stavanger, vant sikkert denne gangen selv med 10 slag på det siste hullet for dagen, banens 9. hull. Han hadde 73 77 etter solid spill hele veien bortsett fra det 36. hulle. De to andre i lederballen hadde 7 og 8 på dette avslutningshullet og endte 6 og 7 slag bak. ResultaterMedaljene i H 60 gikk til Ola Hjorth, Miklagard, Bent Arild Bærheim, Stavanger og Geir Aarvold, Meland.

Dobbelt Oslo i H 70
Med klart lavest handicap i klassen var det neppe noen stor bombe at denne redaktør trakk det lengste strået i eldte herreklasse. Etter 71 74 ble det en seiersmargin på 15 slag til klubbkamerat Pål Christiansen med Brede Kristofferen på slaget deretter.

Undertegnede tok dermed sin 8. seier i seniorklassen og den 10. individuelle NM-tittel totalt. ResultaterMedaljevinnerne i H 70 Asbjørn Ramnefjell, Oslo, Pål Christiansen, Oslo, og Brede Kristofferesn, Bærum.

Fullstendige resultater fra NM senior på Bjaavann finner du her


Spillerne på bildene er plassert på vanlig "pallplassering" med nr 1 i midten og nr 2 til venstre.


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon