Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Kristoffer Ventura beholder kortet på PGA Touren neste sesong

06.05 PGA Tour:
Endrete regler for å beholde kortet på touren i sesongen 2020/21 
I en virusforkortet sesong mister ingen spillere PGA Tour-kortet sitt.

Det er koronasituasjonen som har gjort store endringer i terminlisten. Dermed blir det også store endringer i ranking, hvem som beholder kortene sine og selvsagt terminlistene rundt om i verden.

En kortere sesong som følge av COVID-19-pandemien innebærer at ingen vil miste sitt PGA Tour-kort i år. Det fører til at Korn Ferry Tour-spillerne må vente et år før de kan avansere et hakk opp.

Spillerne har fått beskjed om at de vil beholde samme status for sesongen 2020-21 som har planlagt start i september. Det er imidlertid muligheter for å avansere basert på resultater i den forkortete sesongen.

Når det gjelder Korn Ferry Tour, vil ingen avansere til PGA Tour etter årets sesong. Likevel vil de 10 beste få spille i PGA Tour-turneringer i de ukene hvor det spilles to turneringer.

Det som er skrevet over er basert på at golf gjenopptas 11.-14. juni på Colonial. I årets sesong blir det bare en Major-turnering; PGA-mesterskapet som foreløpig er satt til 9.-12. august i San Francisco. U.S. Open er flyttet til september, Masters ble flyttet til november og British Open ble avlyst.

Det betyr at det blir seks Major-turneringer i neste sesong.

Premien er på 15 millioner dollar til vinneren av FedEx Cup i høst. De to sluttspillsturneringene utenfor Boston og Chicago vil gi trippelpoeng i stedet for kvadruppelpoeng.

Flere endringer
Feltet i Sentry Tournament of Champions på Kapalua, Hawaii i januar inkluderer alle vinnerne i 2020. I tillegg kommer de spillerne som kommer med i the Tour Championship. Det innebærer at de som blir topp 30 i FedEx Cup, kommer med i minst tre Major-turneringer i 2021-sesongen i tillegg til en tul til Hawaii.

Turneringen i Den Dominikanske Republikk ble opprinnelig kansellert, men ble flyttet til september i  samme uke som Ryder Cup. Fordi dette ikke er en "skyggeturnering" til de store turneringene, vil vinneren motta fulle FedEx Cup-poeng og få en tur til 2021 Masters på Augusta National Golf Club den første hele uken i april.

I resten av denne sesongen vil mandagskvalifiseringer som kan avholdes, bare gi to plasser i stedet for fire.

Både Viktor Hovland og Kristoffer Ventura får beholde sin staus og dermed beholde kortet sitt ut sesongen som slutter høsten 2021.
Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon