Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Bryson Dechambeau kan kanskje være verdt å sette en slant på siden han har fått mye mer styrke og kraft i slagene etter enormt med styrketrening i vinter.  

06.05 PGA Touren:
Følg den prestisjefylte PGA-touren 
PGA-touren er en golf tour som i hovedsak befinner seg i USA. Dette er den aller mest prestisjefylte touren innen golf.

Touren starter senhøstes og avsluttes med sluttspillet i FedEx-cupen neste høst. De fleste golfspillere følger med på hva som skjer på PGA Touren. Spesielt interessant er det for nordmann å følge med siden både Kristoffer Ventura og Viktor Hovland er med på PGA Touren denne sesongen. De kvalifiserte seg gjennom godt spill på Korn Ferry Tour sist sommer. Fjorårets Korn Ferry Tour kan du lese om her.

Dersom du ønsker å gjøre det litt ekstra spennende, så har du også muligheten til å tippe på odds og live odds hos flere ulike bettingselskaper på nett. Det finnes mange markeder man kan tippe på odds på.

Hvordan kvale inn på PGA Touren?
Det finnes flere måter som for å kvalifisere seg på for å kunne spille på PGA Touren. Denne videoen viser fem måter å komme inn på. Topp 50 i en fire runders kvalifisering og tre seire på Korn Ferry Tour i én sesong er to av måtene å klare det på. 

De 125 beste spillerne fra forrige sesong på PGA Touren er med videre.

Det å vinne store turneringer gir rettigheter til å spille på PGA Touren i varierende grad avhengig av hvilken turnering det er.

Gjør golfen ekstra spennende ved å tippe på odds
Det finnes mange forskjellige spillere, lagturneringer og annet man kan tippe på når det kommer til PGA Touren. Ikke bare golf. Her er det mange muligheter, men det er smart å sette seg inn i de ulike fagområdene man ønsker å satse på.

Man burde selvsagt sette seg inn i sporten, lære seg hva de ulike tingene betyr, og følge med på hvordan eksempelvis været kan påvirke utfallet før man setter i gang med tippingen. Du kan lese ulike guider på nett, hvor du da også kan få statistikker. Du trenger ikke kun å tippe på PGA Touren. Det er mange muligheter. Ønsker du ikke å tippe på golfresultater, kan du spille på ulike casinoer. Uansett er det viktig å holde seg i form som golfspiller. På denne linken finner du glimrende treningsøvelser for golfspillere. I disse korona-tider gjelder det å holde seg i form hjemme. Gjør disse øvelsene og kom deg i form, men god nok til å komme på PGA Touren, blir du neppe. Andre mer golftekniske tips finner du her. 

PGA Touren holder på stort sett hele året. I januar starter touren på Hawaii og går så videre til California og Arizona. De to siste nevnte blir kalt for West Coast Swing. Spillerne bruker normalt sett to måneder her. Deretter forflytter spillerne seg til Florida, hvor denne delen av turneringen blir kalt Southern Swing. Siste delen av touren turneringen, som er Fall Finish, spilles på sørover i USA.

PGA TOUREN følger du her
 
Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon