Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
29.06 Spre golfsporten:
Slik får du vennegjengen interessert i golf
Er du en av de som sliter med å få vennegjengen interessert i golf? Synest de at det rett og slett ikke ser noe interessant ut? Her er noen tips til hvordan du kan få dine vennee interessert i denne allsidige sporten.

Mange tenker på golf som noe som bare gamle mennesker spiller når de blir pensjonert, men dette er ikke ritig.

I det siste har golfklubber og -forbund på flere måter forsøkt å få unge og voksne interessert i golf. De har prøvd å arrangere ulike golffester og aktivitetsdager slik at flere kan få øynene åpne for denne sporten.

Golf er en enkel sport som ikke har noen innviklede regler. Blant annet derfor er dette et fint spill for mennesker i ulik alder.

Få flere interesserte
Når golfklubbene inviterer til aktivitetsdager, er det ofte for å få flere interesserte siden de vet at golf har et visst rykte på seg.

Når du inviterer vennene dine til en av disse aktivitetsdagene, bør de virkelig få se de gøyale sidene ved golf. Er de i tillegg konkurransemennesker, kan du lage en konkurranse ut av forestillingen.

En runde golf består av 18 hull, og prinsippet er å få ballen ned i hullet med færrest mulige slag. Her er det mange muligheter for å improvisere.

Lag til en temafest
Er du en av de som har en finger med i spillet i den lokale golfklubben din, kan du spørre om du kan gjøre noe spesielt ut av de forskjellige hullene med å ha et tema ved hvert av dem. Det hele kan avsluttes med en stor fest med musikk til slutt.

Det er mange kule golfbaner i verden, så hvorfor ikke ha et tema som Hawaii eller kanskje en slags kjendisfest der alle kler seg ut som en eller annen og spiller golf. Dette trenger ikke koste skjorta, men er en fin måte å få spillet litt mer interessant og få flere med.
 


Artig opplevelse

Prøv VR-GOLF
Er vennene dine ikke klar for å begi seg ut på en golfbane, kan du i stedet ta golfbanen til dem. Har du et par VR-briller slik som Oculus Rift kan du spille blant annet «VR Everyday Golf» eller «VR Golf Online. Her kan du øve deg så mye du vil, samtidig som at du kan få den ekte golfopplevelsen. Inviter til en VR-kveld og ta hver sin tur med å spille på de mange forskjellige golfbanene som VR-golf tilbyr.

VR er også noe som ikke bare er populært innen golf, VR blir brukt i alt ifra å vise de siste reisemulighetene, til visninger i drømmehuset ditt eller til å spille live casino på sider slik som PokerStars.

Brillene brukes også til å transportere mennesker som ikke nødvendigvis kan komme seg så mye ut til skjønne omgivelser slik som i fin natur med fjell og vann.

Sett opp en turnering
Har du klart å overbevise alle eller deler av vennegjengen din om hvor mye gøy dere kan ha det sammen med golf, da er det bare å begynne å sette opp morsomme turneringer. Det vil aldri være alle som synest at denne sporten er gøy, men får du med noen kan dere ha mye moro sammen. For de som ikke interesserer seg for sporten, kan de kanskje være med som publikum og heie dere frem mens dere går fra hull til hull. Kanskje du til og med har en morsom kommentator i gjengen som kan skape litt liv og røre.

Ingen planer for helgen?
Neste gang du og vennegjengen ikke har noen planer for helgen så ta turen til en aktivitetsdag ved din lokale golfbane. Disse aktivitetsdagene har som oftest også andre aktiviteter i tillegg til golf.

Er ikke vennegjengen helt interessert i bare golf, kan de også prøve frisbee-golf som har samme prinsippet som golf, men du er avhengig av å kaste frisbeen på en rund metallkonstruksjon med kjettinger på.

Planlegg en dag ute med golf og fin natur, se på Facebook eller på plakater i nærmiljøet for informasjon om når den neste aktivitetsdagen er.Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon